Tündérkert magasságmérő

 

„Éjszaka álmomban olyan szépet láttam,
Napsugaras, vadvirágos Tündérketben jártam.
Színpompásan ringatózott sok szebbnél-szebb kisvirág,
Enyhe, langyos nyári szellő messze vitte illatát.”

 

A szorgos kis tündérek kertjében a virágok és a kisállatok között nagy munkában vannak a tündérkék.  Tavasz van, ezért a virágokat locsolni kell és a már kinyílt virágoknak bizony színt kell adni. Színeket a kis tündér ecsettel és varázsfestékkel fest a virágszirmokra. Persze a piknik sem maradhat el. A kis tündér a sün társaságában örül a tavasznak, miközben az égen boldogan dalolnak a kis madarak, kiknek énekét zeneszóval kisérik a tündérkék.

 

A mért magasság pernamens filctollal feljegyezhető a magasságmérőn megjelenő állatok és tündérkék feje fölött látható beszédbuborékokba. Így olyan játékos hatás jön létre, mintha az adott karakter (tündér vagy kisállat) mondaná kislányunk aktuális magasságát és a mérésének a dátumát.

 

📐 A magasságmérő 155 cm-es magasságot tud mérni, 40 cm-től indul és a szélessége 16 cm.
Anyaga 2.5 mm vastag MDF lemez.

 

Minden magasságmérőt a hátoldalán (felül is és alul is) erős kétoldalas ragasztószalaggal látunk el, amivel könnyen rögzíthető szinte bármilyen felületre. Az akasztáshoz használható lyuk is van a magasságmérőn, arra az esetre, ha nem szeretnéd ragasztani.

 

A magasságmérő összecsukható, ezért összecsomagolva csak 42 cm hosszú, így kényelmesen lehet szállítani és ajándékcsomagba pakolni.

A falra helyezve a mérete 121 cm x 16 cm.

Csak beltérben használható.

 

 

A magasságmérő remek kiegészítője lehet a Tündérkert vászonkép szorozatom, vagy az évszakok tündérei vászonképeim és a Tündérkés névtáblám is.

 

„Tündérkert, csodakert, millió kis titkot rejt
Virágok közt sok kis tündér madárfüttyre táncot lejt.”

​​​​​​Szállítási díjak:

Románia területén: 19 ron

Magyarország területén: 2400 ft.

Ingyenes szállítás

300 lej, illetve 28.000 forint feletti rendeléseket ingyen postázzuk. Ugyanakkor a 99 Euró fölötti rendeléseket az Európai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Szállítási idő

Románia……..3-4 munkanap
Magyarország……..5-7 munkanap.
Európai unió országai……..7-10 munkanap.

Fizetési lehetőségek

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

Tündérkert magasságmérő

129,00 lei

A tündérkert magasságmérőm csodaszép éke lehet minden  kislányos kuckónak.

A mért magasság pernamens filctollal feljegyezhető.

📐 155 cm-es magasságot tud mérni, 40 cm-től indul, szélessége 16 cm.
Anyaga 2.5 mm vastag MDF lemez.

 

?>