Memória játék a négy évszak eseményeivel.

A csomag 40 darab kártyalapot tartalmaz amin a négy évszak történései és különböző motívumai jelennek meg. Mindegyik évszaknak 5 kártyapárja van.

Ez a memória játék úgy fejleszti a figyelmet és emlékezőkészséget, hogy közben az évszakok váltakozásáról is tanulhatnak a gyerekek.

A játékszabály nagyon egyszerű: a lefordított kártyák közül keresd meg a párokat és aki a legtöbbet találja meg az a játék nyertese. Mivel a kártyák az évszakok témáját öleli fel, ezért módosított játékszabályokkal is játszhatjuk. Könnyíthetünk a játékon, ha csak egyik évszak kártyáit használjuk. Használhatjuk az összes kártyát de könnyítésként megengedhetjük, hogy azonos évszakok kártyái mind párnak számítsanak, ezzel is segítve a gyerekek fejlődését az évszakok közötti különbségek megértésében.

Az évszakos bögre kollekcióm illusztrációi ihlették ezt a memóriajátékot, a kisgyerekek játszva ismerhetik meg, hogy mi is történik a négy évszakban.

2-4 játékos részére, 3 éves kortól játszható.

​​​​​​Szállítási díjak:

Románia területén: 19 ron

Magyarország területén: 2400 ft.

Ingyenes szállítás

300 lej, illetve 28.000 forint feletti rendeléseket ingyen postázzuk. Ugyanakkor a 99 Euró fölötti rendeléseket az Európai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Szállítási idő

Románia……..3-4 munkanap
Magyarország……..5-7 munkanap.
Európai unió országai……..7-10 munkanap.

Fizetési lehetőségek

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

„Négy évszak” memória játék

57,00 lei

Ebben a memóriajátékban megtudhatjátok, hogy mi is történik Cirka és Moha, a két kisegér háza táján a négy évszakban.

?>