A meselámpa 3 rétegből épül fel, itt láthatjuk  Hubát a fagyiárus rókát, középen Mohát aki képes hét gombóccal is megbírkózni, és Pillét a kisnyuszi akit éppen errefele hozott az apukája biciklin.

Az elektromos hálózatra csatlakoztatott álomlámpáink fogyasztása kevesebb mint 0.4 W, ezért akár egész éjszakára is felkapcsolva hagyható anélkül, hogy meglátszana a fogyasztásunkon.

A lámpába szerelt rejtett ledcsík a lámpa belső illusztrációit világítja meg, ezért nem alkalmas a szoba megvilágítására, de csodaszép őrlángot biztosít gyerekünk számára ha fél a sötétben.

Mérete: 33 cm x 25 cm.

Az álomlámpa paraméterei:

  • 3 réteg préselt lemezre van nyomtatva
  • 0.4 W -os ledlámpával van világítva
  • falra akasztható

 

Tisztítása nedves törlővel.

Ajánlom a kicsik szobájába, estifénynek, ami meghozza a álmot a kis szemekbe

 

Kültéren nem használható.

​​​​​​Szállítási díjak:

Románia területén: 19 ron

Magyarország területén: 2400 ft.

Ingyenes szállítás

300 lej, illetve 28.000 forint feletti rendeléseket ingyen postázzuk. Ugyanakkor a 99 Euró fölötti rendeléseket az Európai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Szállítási idő

Románia……..3-4 munkanap
Magyarország……..5-7 munkanap.
Európai unió országai……..7-10 munkanap.

Fizetési lehetőségek

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

Hoppá, fagyi! álomlámpa

70,00

🍨 A legkedvesebb pillanat néha az, mikor egy nagyon meleg nyári napon megérkezik Huba a fagyiárus róka és a kezedbe nyom egy 7 gombócos fagyi-csodát.

Ezt a kedves jelenetet világítja meg a kis álomlámpánk, ami szelíd fényével hangulatossá teszi a gyerekszobát.

Mérete: 33 cm x 25 cm.

?>