Házi áldás növényi motívumokkal, és fával.

📐 Mérete: 26 cm széles és 32 cm magas, vastagsága pedig 2.5 mm. MDF lemezre van nyomtatva.

A felhelyezést megkönnyíti, hogy nemcsak akasztóval van ellátva, hanem a tábla hátán lévő erős dupla oldalú ragasztószalag segítségével könnyedén rögzíthető a legtöbb felületre.

A plakett szövege:

Áldd meg otthonunkat, Uram, Töltsd meg szereteteddel és jelenléteddel. Kérünk jöjj el, és maradj velünk a falak között- lakj a lelkünkben, és segíts az otthonunkat olyan hellyé alakítani, ahol egymást táplálni tudjuk és segíteni a növekedésben. Uram, támogasd erőfeszítéseinket, hogy a meleg és biztonságot adó menedékké alakítsuk otthonunkat, ahol az energiánkat megújíthatjuk, és felfrissíthetjük lelkünket. Segíts olyan menedékké alakítani, ahol az aggodalmak feloldódnak, a mosolyt megosztjuk, szabadon és nagylelkűen megosztjuk a szeretetet. Uram, a mi otthonunkat alakítsd olyan szentéllyé, ahol érezzük jelenlétedet És ahol befogadjuk szeretetedet. Ámen.

*csak beltérben használható

​​​​​​Szállítási díjak:

Románia területén: 19 ron

Magyarország területén: 2400 ft.

Ingyenes szállítás

300 lej, illetve 28.000 forint feletti rendeléseket ingyen postázzuk. Ugyanakkor a 99 Euró fölötti rendeléseket az Európai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Szállítási idő

Románia……..3-4 munkanap
Magyarország……..5-7 munkanap.
Európai unió országai……..7-10 munkanap.

Fizetési lehetőségek

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

Csepp formájú Házi Áldás (hosszabb verzió)

69,00 lei

A Házi Áldás egy kevésbbé ismert változata került fel erre a táblára.

?>