Az Életöröm plakett keresztelőre, születésnapra készült. Ráfér egy személyes üzenet, vagy egy kedves idézet, ami évek múltán is egy szép emlék marad.

Összegyűjtöttem néhány olyan lélekmelengető verset, imát is, melyekből lehet válogatni: https://favolart.com/keresztelore-ingyenesen-letoltheto-kepeslap/

A plakett készítésekor a célom az volt, hogy olyan emléktáblát készítsek ami évek múltán is egy kedves emlék maradhasson a keresztszülőktől, barátoktól.

 

📐 Mérete: 20 cm széles és 30 cm magas, vastagsága pedig 2.5 mm. Anyaga préselt lemez.

A felhelyezést megkönnyíti, hogy nemcsak akasztóval van ellátva, hanem a tábla hátán lévő erős dupla oldalú ragasztószalag segítségével könnyedén rögzíthető a legtöbb felületre.

 

 

 

​​​​​​Szállítási díjak:

Románia területén: 19 ron

Magyarország területén: 2400 ft.

Ingyenes szállítás

300 lej, illetve 28.000 forint feletti rendeléseket ingyen postázzuk. Ugyanakkor a 99 Euró fölötti rendeléseket az Európai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Szállítási idő

Románia……..3-4 munkanap
Magyarország……..5-7 munkanap.
Európai unió országai……..7-10 munkanap.

Fizetési lehetőségek

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

„Életöröm” plakett

90,00 lei

A plakett felíratát, az alábbi mező kitöltésével kérheted:

(Akár ez a blogbejegyzés is segíthet, ahova összegyűjtöttem néhány lélekmelengető verset, imát: https://favolart.com/keresztelore-ingyenesen-letoltheto-kepeslap/)

?>