Egy újabb kalandra hívlak az adventi időszakban! Karácsonyra elkészítheted a kis Betlehemes kompozíciódat ezzel a kiegészítővel.

Az adventi kalendáriumba illeszd be az új cetliket, és minden nap egy újabb figurával lesz gazdagabb az istálló. Folytasd egészen Karácsony előestéig, mikor a teljes pompájában tudod élvezni az alkotásodat.

Nincs más dolgod, mint 12 napon keresztül egy-egy újabb karaktert kiszínezni. Miután kész vagy a színezéssel egy ollóra lesz szükséged.  Vágd ki a karaktereket a körvonaluk mentén, majd a jelzett részen ragaszd össze. Ha kész vagy, nem is maradt más dolgod, mint beilleszteni az elkészült elemet az istállóba.

Szülői segítséggel már 3 éves kortól használható, felső korhatár nélkül.

 

A színezhető Betlehemes mellé még 12 darab kisokos cetli is jár.

Tudtad, hogy az 1800-as évek végétől terjedt el a szaloncukor-készítés?  És azt, hogy Jókai Mór „szalonczukkedli”-nek nevezte? Ehhez hasonló érdekeségeket gyűjtöttem össze,  hogy egy kicsit többet tudjunk meg az adventi időszak köré épült, hagyományokról és érdekességekről.

A csomag tartalma:

-10 darab betlehemes karakter
– 3 darab Betlehemes háttér
– 12 darab cetli amin utasítást kapsz, hogy mit kell elkészíteni aznap a Betlehemesből
– 12 darab kisokos lapka, amin népi hagyományok és az ünneppel kapcsolatos érdekességek vannak összegyűjtve

 

A kiegészítőm házilag készített adventi naptár részeként is használható. A kis cetlik felcsavarva elférnek bármilyen kis tárolóban.

 

Remélem, az adventi kiegészítőm segít majd, hogy játékossá és
tartalmassá váljon az adventi várakozás!

 

 

Ingyenes szállítás

300 lej, illetve 28.000 forint feletti rendeléseket ingyen postázzuk. Ugyanakkor a 99 Euró fölötti rendeléseket az Európai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Szállítási idő

Románia……..3-4 munkanap
Magyarország……..5-7 munkanap.
Európai unió országai……..7-10 munkanap.

Fizetési lehetőségek

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

Betlehemes kiegészítő az adventi kalendáriumhoz

36,00 lei

Egy újabb kalandra hívlak az adventi időszakban: karácsonyra elkészítheted a kis Betlehemesedet ezzel a kiegészítővel.

?>