A Betlehemes asztali dekorációm részletei kerültek fel ezekre a kis korongokra.Akár karácsonyfán, vagy az ajándékdobozokon is jól mutatnak. A házban elhelyezve bárhol meghitt hangulatot kölcsönöznek az adott helyiségnek.

 

A karácsonyi dísz illusztrációi a saját akvarell festményeim.

Mindegyik dísz átmérője 7 cm, így tökéletesen elférnek szinte bárhol, ugyanakkor elég nagyok ahhoz, hogy feltűnő díszei legyenek a lakásnak.

A díszek 2.5 mm vastag MDF lemezre van nyomtatva egyoldali nyomtatással. A díszek hátoldala natúr színben a lemez természes mintázatát őrzi.

Az betlehemes díszek egy kis dekoratív zsákocskába vannak csomagolva. Amennyiben ajándékozni szeretnénk, nem kell még a csomagolással törődni.

A csomag tartalmaz 4 kis kötelet is. Ezek segítségével könnyedén feltehetjük a díszeket a karácsonyfára.

​​​​​​Szállítási díjak:

Románia területén: 19 ron

Magyarország területén: 2400 ft.

Ingyenes szállítás

300 lej, illetve 28.000 forint feletti rendeléseket ingyen postázzuk. Ugyanakkor a 99 Euró fölötti rendeléseket az Európai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Szállítási idő

Románia……..3-4 munkanap
Magyarország……..5-7 munkanap.
Európai unió országai……..7-10 munkanap.

Fizetési lehetőségek

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

Betlehemes karácsonyi díszek

36,00 lei

A Betlehemes asztali dekorációm részletei kerültek fel ezekre a kis korongokra. A csomag 4 kerek díszt tartalmaz melyeknek mérete 7 cm.

?>