Betlehemes dísz

A Karácsony az egyik legfontosabb ünnep az évben. Legfőképp a gyerekek számára mivel az ajándékok ígérete teljesen megtölti a gyermekszívet.

De, hogy ne csak az ajándékkal maradjunk, elkészítettem ezt a kis Betlehemes díszt ami közelebb tudja hozni a karácsony misztériumát és segít megtalálni a valódi karácsonyi üzenetet.
A Betlehemes jelenet 4 darab 2.5 mm vastag fa elemből tevődik össze. Az összeszerelése nagyon egyszerű. Mindössze annyit kell tennünk, hogy felállítjuk őket a hozzájuk tartozó két fatalpra.

A játékosság kedvéért ki is cserélhetjük a lapok sorrendjét. Ha kihagyunk egy-egy lapot, akkor akár új elemek kerülnek előtérbe az addig kevésbé látszó lapokról.

 

A csomag tartalma:
– 2 darab támasztó lap.
– 4 darab illusztrált lap (minden elem 2.5 mm vastag MDF lemezből készült).

 

Asztali dekorációként, vagy a karácsonyfa alatt is szépen mutat.

Anyaga préselt MDF lemez, mérete 39*18 cm.

Az illusztrációk a saját akvarell festményeim alapján készültek.

 

Remélem ez a kis Bethlehemes növelni tudja majd az ünnep fényét, megtöltve a házat békével és örömmel!

 

Ugyancsak a Betlehemezéssel kapcsolatos termékem az Adventi naptáramhoz készült kiegészítőm is, amely megvásárolható ide kattintva. Ezzel a játékos kifestőssel a gyerekek saját Betlehemes jászolt készíthetnek.

​​​​​​Szállítási díjak:

Románia területén: 19 ron

Magyarország területén: 2400 ft.

Ingyenes szállítás

300 lej, illetve 28.000 forint feletti rendeléseket ingyen postázzuk. Ugyanakkor a 99 Euró fölötti rendeléseket az Európai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Szállítási idő

Románia……..3-4 munkanap
Magyarország……..5-7 munkanap.
Európai unió országai……..7-10 munkanap.

Fizetési lehetőségek

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

Betlehemes dekoráció

38,00

Ez a kis Bethlehemes közelebb tudja hozni a Karácsony misztériumát és segít megtalálni a valódi karácsonyi üzenetet.

?>