Karácsonyi díszeim ezzel az öt kedves kis angyalkával tökéletes kiegészítője lehet a karácsonyi dekorációnak. Akár karácsonyfán, vagy az ajándékdobozokon is jól mutatnak. A házban elhelyezve bárhol játékos hangulatot kölcsönöznek az adott helyiségnek.

 

A karácsonyi dísz illusztrációi a saját akvarell festményeim.

Mindegyik angyalka mérette nagyjából 10 x 5 cm, így tökéletesen elférnek szinte bárhol, ugyanakkor elég nagyok ahhoz, hogy feltűnő díszei legyenek a lakásnak.

Mindegyik angyalka 2.5 mm vastag MDF lemezre van nyomtatva egyoldali nyomtatással. A díszek hátoldala natúr színben a lemez természes mintázatát őrzi.

Az angyalkás díszek egy kis dekoratív zsákocskába vannak csomagolva. Amennyiben ajándékozni szeretnénk, nem kell még a csomagolással törődni.

A csomag tartalmaz 5 kis kötelet is. Ezek segítségével könnyedén feltehetjük a díszeket a karácsonyfára.

Ingyenes szállítás

300 lej, illetve 28.000 forint feletti rendeléseket ingyen postázzuk. Ugyanakkor a 99 Euró fölötti rendeléseket az Európai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Szállítási idő

Románia……..3-4 munkanap
Magyarország……..5-7 munkanap.
Európai unió országai……..7-10 munkanap.

Fizetési lehetőségek

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

Angyalkás karácsonyi díszek

39,00 lei

Ez az öt kedves kis angyalka tökéletes kiegészítője lehet a karácsonyi díszítésnek.

?>