Pici Piac 2019

Számomra az idei év eddigi legnagyobb megvalósítása az volt, hogy végre részt vehettünk a  Budapesti Belfeszt keretén belül megrendezett Pici Piacon.  A Pici Piac nem azért pici, mert apró, sokkal inkább azért mert az itt vásárólható termékek a nagyrészt a legkisebbeknek készültek. Ez Budapest legnépszerűbb baba-mama-gyerek dizájner vására.

Zsüri dönti el, hogy ki vehet részt a Pici Piacon, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy már az első jelentkezésünk után alkalmasnak bizonyultak a termékeink a vásáron való részvételre. A Pici Piac minden hónapban megrendezésre kerülő vásár, de a mostani alkalom azért volt különleges, mert a Belvárosi Fesztivál keretén belül volt megszervezve.   A Szabadság téren az emlékmű körül voltak felállítva a sátrak. Azon a napon az időjárás is velünk tartott. Annak ellenére, hogy ebben az időszakban sokat esett az eső, ezen a napon ragyogóan sütött a nap.

Majdnem egy hónapig készültünk a Pici Piacra, és mostanra sok izgalmon vagyunk túl. Termékeket kellett készítsünk, az útvonalat megtervezzük, az asztal díszletet kitaláljuk, szállítási papírokat összerakjuk. Mikor végre elindultunk itthonról, pár km utazás után vissza is fordultunk. Kiderült, hogy nagy izgalmunkban itthon felejtettük a tízórait, és néhány fontos terméket, amit már nagyon vártak.

Végül szerencsésen megérkeztünk a Pici Piacra, és egy tartalmas napot töltöttünk a vásáron, Budapesten. A vásárlóink kiszolgálása mellett volt alkalmunk találkozni hozzánk hasonló gondolkodású kézművesekkel. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhetttem többek között TERKABERKA különlegesen mesés standját. Csodaszép gyapjúfilc dekorációi és kedves, szerethető figurái rögtön elvarázsoltak. Sajnos képet elfelejtettem készíteni a standjukról, de a linken megtalálhatjátok a varázslatait.

Igazi élmény volt részt venni a Pici Piacon. Örülök, hogy megízlelhettem, hogy milyen egy igazi nagyvárosi vásár. Remélem a jövőben is lesz alkalmunk részt venni Budapesti vásárokon. 🙂

Fotó: Gergely Előd