Ezzel tervezd meg a heti menüt

Az év első meglepetése, egy  heti menütervező – köszönetképpen, hogy ilyen sokan követtek minket.

Azért választottam ezt a témát, mert sokan kértétek, hogy az ingyenesen letölthető órarend mellett legyen egy olyan tervező is, ahova be lehet írni a kaja-listát, amit a héten terveztek elkészíteni. Szerintem is nagyon hasznos lehet, mert:

  • időt spórolhatunk vele, ha nem kell minden nap feltegyük a kérdést, hogy mit eszünk holnap
  • a vásárlás is gyorsabban megy, amikor már előre eldöntöttük, hogy mi kerül a kosárba
  • pénzt is spórolunk vele, mert nem veszünk fölösleges dolgokat
  • ha a menü összeállításánál tudatosan válogatjuk össze az ételeket, csökkentjük, sőt teljesen kiküszöbölhetjük a pazarlást.

A menütervezőbe még egy ingyenesen letölthető Bevásárló-listát is betettem – ha esetleg éppen hiányzik valamilyen hozzávaló. A Megjegyzés rubrikába beírhatjuk, ha vendégeket várunk, vagy ha éppen egy különleges esemény miatt (születésnap, évforduló) megváltozik az aktuális menüterv. A menütervező mellé egy ötletbörzét is csatoltam, hogy könnyen menjen a heti menük megtervezése. Kategóriákra osztva egy listában felírhatjuk a család kedvenceit, így könnyebben fog menni a válogatás.

A menütervező és az ötletbörze ingyen letölthető és egy egyszerű nyomtatóval kinyomtatható, A4-es méretben. Ide kattintva tölthetitek le a nyomtatható A4-es Menütervezőt és Ötletbörzét pdf formátumban:

Menütervező letöltése

  Remélem, hasznotokra válnak ezek a grafikák, majd meséljetek, hogy mennyire váltak be. 🙂 Ami még jó hír, hogy hamarosan kiküldöm az első hírlevelemet, amire szintén megéri feliratkozni.

Hogy miért iratkozz fel?

  • email-ben elérhető egyedi ajánlatokért és ingyenesen letölthető anyagokért, amit csak a hírlevélben osztok meg
  • havi 1-2 levelet fogsz kapni tőlem, de ha nem szeretnél további leveleket kapni, akkor lesz lehetőséged a leiratkozásra is

  Ha felszeretnél íratkozni a hírlevelemre, görgess az oldal aljára, add meg az email címed és kattints a „felíratkozás” gombra. Egy varázslatos napot kívánok Nektek!

Üdvözlettel, Timea

U.i. Ha szeretnéd, hogy mások is letöltsék maguknak ezt a hasznos menütervezőt, oszd meg facebookon az alábbi gombra kattintva: