Ingyenesen kinyomtatható szokásfigyelő

Ti hogy vagytok az eltervezett fogadalmakkal, új szokások bevezetésével? Bevallom az idén elég sok új fogadalmam volt, amikre mostanra már nagyon nehezen tudok összpontosítani.

Több torna, több víz, kevesebb csoki…. Egy darabig még ment, de jó pár nap elteltével vettem észre, hogy hoppá a jó szokás elmaradt. Gondolom ebben a témában nem vagyok egyedül, ezért úgy döntöttem, hogy  a következő ingyenesen letölthető anyagom szokásfigyelő táblázat lesz, amivel jobban lehet követni, ellenőrizni a tervezett célkitűzést.

Kétféle táblázat készült, az egyikre 12 darab célt lehet bevezetni, amit 30 napon át lehet követni. A másik szokásfigyelő csak 1 szokásra összpontosít, lehet ezzel célszerűbb kezdeni.

rutin

A szokásfigyelő táblázatom ingyenesen letölthető és egy egyszerű nyomtatóval kinyomtatható A4-es méretben.

Ide kattintva tölthetitek le pdf formátumban:  

Nagy lépéssel érkezik a tavasz, ez az új kezdet remélem egy újabb lendületet ad arra, hogy minél sikeresebben tudjuk vezetni a táblázatot és kívánom, hogy a jó célkitűzések minél hamarabb rutinná váljanak!  


Ha felszeretnél iratkozni a hírlevelemre és időben értesülni egyedi ajánlatokról és ingyenesen letölthető anyagokról, akkor görgess az oldal aljára, add meg az email címed és kattints a “feliratkozás” gombra.

Varázslatos napot kívánok Nektek!

Üdvözlettel, Timea

U.i. Ha szeretnéd, hogy mások is letöltsék a szokásfigyelőket, akkor megoszthatod az alábbi gombra kattintva: