Delikates Karácsonyi Design Vásár- Már alig várjuk!

Novembertől nagy nálunk a sürgés-forgás, több okból is.

Az egyik az volt, hogy a HBC Center támogatásával újból sikerült kijutnunk Budapest legmenőbb baba-mama-gyerek vásárára, a Pici Piacra. Ezúton is nagyon köszönjük a támogatásukat!

A vásár nagyon sikeres volt, nagyon sok kedves kisgyerekes családdal ismerkedtünk meg, és  sok-sok csodás tervező alkotásait is megcsodálhattam. Itt találkoztam a Jogakaland tervezőjével és a PandArte design és kreatív blog írójával, Bánhidi Dórával. Ebből a találkozásból készült egy kis bemutatkozó interjú, amiért nagyon hálás vagyok.

Fotó: Farkas Lackó

Decemberben sem lesz megállás, ezúttal itthon Erdélyben a Delikates Karácsonyi Design vásárain veszünk részt, ami 3 különböző helyszínen lesz megtarva.

A Delikates Karácsonyi Design vásárt Csíkszeredában évek óta megrendezik, nagyon népszerű, mivel Erdély legjobb tervezői állítanak ki, ilyen maga a névadó a Delikates Accessories, Bertyó Textil Design  vagy a Herbio és a Mypetite kozmetikumai.

Az idén a vásár 2 újabb helyszínnel bővül:

December 6-án és 7-én Marosvásárhelyen a Kultúrpalota előterében kerül megrendezésre.

December 13-án és 14-én Sepsiszentgyörgyön a Teinben.

December 20-án és 21-én Csíkszeredában, a Nagy István művészeti líceum aulájában.

Delikates Design Vasar

A Delikates Design Vásár szervezői így írnak magukról:

„Erdély néhány legeredetibb kézműves termelőjét gyűjtjük egy helyre, hogy könnyebben megtaláld a legtökéletesebb ajándékot szeretteidnek vagy akár saját magadnak is. Kis példányszámban, kézzel készült termékek közül választhatsz, lesznek ott ínyencségek, textiltermékek, kozmetikumok, játékok, díszítőtárgyak, amit megkívánsz! Így teheted boldoggá hozzátartozóidat, és támogathatod a helyi alkotókat is.”

Nagy erőkkel készülünk mindhárom vásárra, lesz sok újdonság, remélem sikerül időben elkészíteni nektek, már nagyon izgulok. Lesznek olyan termékek is amik még a webshopban nincsenek, amit csak a vásáron lehet megtalálni, úgyhogy érdemes lesz bekukkantani hozzánk.

Tehát most pénteken, december 6-án, délután 15 órától, egy teljesen új helyszínen leszünk elérhetőek: Marosvásárhelyen, a Kultúrpalota előterében várunk Titeket nagy szeretettel.

Varázslatos Napot kívánok Nektek!