A 2024-es falinaptár hibajavítása

Nemrég derült fény rá, hogy a 2024-es naptárban a februári hónap napjai nem kerültek fel helyesen a táblázatra. Sajnos a korábbi verziókban a hónap pénteken kezdődik, valójában pedig csütörtökön van elseje. Az újabb naptárak már helyesen vannak elkészítve de néhányatoknak sajnos a rossz verziót küldtük el.

Őszintén nagyon sajnálom a tévedésem és szeretném kompenzálni a hibámat, ezért két dologgal kárpotólnám azokat akik ebből a hibás naptárból vásároltak.
Egyrészt egy 20%-os kupont szeretnék ajánlani Nektek, ami az összes termékemre vonatkozik egy vásárlás alkalmával, és ezenkívűl egy A4-es méretű februári hónap felosztást is adok, amit a naptárba be lehet ragasztani a hibás rész helyére.

Ha neked is van ilyen hibás naptárad, akkor kérlek írj az info@favolart.com email címre vagy a facebook messengerben és küldöm a kuponkódot amit 2024 december 1-ig be tudsz váltani.

A digitalis változatát itt letölthetitek teljes felbontásban A4-es méretben, amit rá lehet ragasztani a naptárra és egy olyan változatot is készítettem amit nem szükséges beragasztani.

Ide kattintva tölthetitek le a februári hónap felosztást.

Ide kattintva tölthetitek le a februári hónap felosztást illusztrációval.

Természetesen ha nincs lehetőség kinyomtatni, és beragasztani a javítást, akkor írj nekem, és elküldöm kinyomtatva futárral.

Mégegyszer szeretném az elnézéseteket kérni a kellemetlenségért, nagyon szégyellem magam, hogy ilyen hiba bekerült a naptárba, a jövőben igyekszem sokkal körültekintőbb és figyelmesebb lenni.

Barátsággal,
Timea