fbpx

Mesés Dekorációk Mesebeli illusztrációkkal díszített lakáskiegészítők kicsiknek és nagyoknak. Vásárlás Kapcsolat Mesés Dekorációk Mesebeli illusztrációkkal díszített lakáskiegészítők kicsiknek és nagyoknak. Vásárlás Kapcsolat Mesés Dekorációk Mesebeli illusztrációkkal díszített lakáskiegészítők kicsiknek és nagyoknak. Vásárlás Kapcsolat Mesés Dekorációk Mesebeli illusztrációkkal díszített lakáskiegészítők kicsiknek és nagyoknak. Vásárlás Kapcsolat Mesés Dekorációk Mesebeli illusztrációkkal díszített lakáskiegészítők kicsiknek és nagyoknak. Vásárlás Kapcsolat Mesés Dekorációk Mesebeli illusztrációkkal díszített lakáskiegészítők kicsiknek és nagyoknak. Vásárlás Kapcsolat Mesés Dekorációk Mesebeli illusztrációkkal díszített lakáskiegészítők kicsiknek és nagyoknak. Vásárlás Kapcsolat

Üdvözlünk Kis Műhelyünkben!

initial image

Vászonképek

Vászonképeink megalkotásakor arra törekedtünk, hogy színes, szerethető világot alkossunk, amely megmozgatja a gyerekek fantáziáját. A karakterek sokszor több terméken is visszaköszönnek, ezáltal is növelve a szereplők lehetséges meséit.

Ilyen például a “Hoppá Fagyi!” 3 részes vászonkép sorozat is, melynek képi világát az azonos című álomlámpám ihlette, és ezáltal remekül kiegészítik egymást. Mindkettőn megjelenik Huba a fagyiárus róka, aki imád fagylaltokkal zsonglőrködni, és Pille a kis nyuszi meg egy igazi fagyimajszóló nyulacska.

Nézz szét a vásznaim között és ha megtaláltad a neked tetsző darabot, válaszd ki a megfelelő méretet, és néhány nap múlva már a faladat díszítheti a Favolart mesevilága:

 

Álomlámpák

Szeretnéd tudni, hogy az álomlámpa hogyan mutat éjszaka és nappal? Mozgasd a képen látható csúszkát és már láthatod is.

 

Az elektromos hálózatra csatlakoztatott álomlámpáink fogyasztása kevesebb mint 0.4 W, ezért akár egész éjszakára is felkapcsolva hagyható anélkül, hogy meglátszana a fogyasztásunkon. A lámpába szerelt rejtett ledcsík a lámpa belső illusztrációit világítja meg, ezért nem alkalmas a szoba megvilágítására, de remek őrlángot biztosít gyerekünk számára ha fél a teljes sötétben.

Nézz körül az álomlámpa ajánlatunkban, és ha megtetszik valamelyik modell, néhány napon már a tied is lehet:

Szállítási idő:

Románia
3-4 munkanap
Magyarország
5-7 munkanap
Európai Unió országai
10-14 munkanap

*A szállítási idő változhat rajtunk kivülálló tényezők következtében. 

Ingyenes szállítás!

Ingyenes Szállítás!

A 200 lej, illetve 28.000 forint fölötti rendeléseket ingyen postázzuk Románia, illetve Magyarország területén. Ugyanakkor a 99 Euro fölötti rendeléseket az Europai Unió területén belül bárhova ingyen kézbesítjük.

Fizetési lehetőségek:

Online webáruházunkban történő vásárláskor banki átutalással fizethetsz, illetve Románia és Magyarország területén lehetőség van utánvételes (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) fizetési mód választására is.

Ha ezen fizetési módok közül egyik sem felel meg neked, nyugodtan vedd fel a kapcsolatot velünk az info@favolart.com e-mail címen.

Legnépszerűbb Temékeink

A műhelyünk legnépszerűbb dekorációi és ajándéktárgyai 2022-ben.

Névtábla, magasságmérő, öröknaptár és óra is képviselteti magát ezen a folyamatosan változó listán.